Kozan'da Şehitlerimiz İçin Yürüyüş Düzenlendi

Kozan'da Şehitlerimiz İçin Yürüyüş Düzenlendi
Hakkari'de 24 askerin şehit edilmesi 
Kozan' da  büyük tepki gördü.

Kozan'da yaklaşık 650 kişinin katıldığı yürüyüşe Kozan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de destek verdi.



Üniversiteli öğrenciler Kozan Meslek Yüksek Okulu binası önünden başlayarak stadyuma kadar yürüdüler. Yürüyüşe diğer lise ve dengi okulların öğrencileri ile vatandaşlar da katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen öğrenciler, tekbirler eşliğinde 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Hepimiz askeriz hepimiz şehit', 'Askere uzanan eller kırılsın', 'Ne mutlu Türküm diyene' şeklinde terör örgütü lehine slogan atan gençlere Kozanlı vatandaşlar da destek verdi.

Yürüyüşe öncülük eden Fatih Karaoğlu, "Biz görevimizi yerine getirdik bundan sonraki görev devlet büyüklerinin. Hiçbir siyasi slogan atılmayacak. Hepimiz birer Türküz kimse Türk bayrağına kimse leke getirmesin" dedi. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden protesto yürüyüşü, yapılan duaların ardından olaysız bir şekilde sona erdi.
Sayfanın Konuları: Kozan'da Şehitlerimiz İçin Yürüyüş Düzenlendi,Üniversiteli öğrenciler, Kozan Meslek Yüksek Okulu,Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com