Kozan'da Besicilere Bayram Öncesi Güvenlik Uyarısı

Kozan'da Besicilere Bayram Öncesi Güvenlik Uyarısı

Kozan'da polis, kurban bayramı öncesi karşılaşabilecekleri hırsızlık, dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı besicileri uyardı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, Kadirli caddesindeki kurban satış pazarını ziyaret ederek hayvanlarını pazara getiren besicilere broşür dağıttılar ve uyarılarda bulundular.

Besicileri, bayram öncesi sık yaşanan hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve özellikle sahte para konusunda dikkatli olmaları için uyaran Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ufuk Kestel ve görevli ekipler, şüpheli görülen her durumun güvenlik güçlerine geç kalınmadan bildirilmesini istedi.

TDP görevlileri, suçun önlenmesi için suç oluşmadan gerekli tedbirlerin alınmasının önemine değinerek, şehir içinde kurbanlık için getirilen hayvanların yoğun bulunduğu mahallelerde asayiş ekiplerinin 24 saat boyunca denetimlerini sıklaştırdığını belirttiler.
Sayfanın Konuları: Kozan Kurban Bayramı,Besicilere Uyarı,Güvenlik Uyarısı,Kozan Sondakika Haberler,Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com