Cumhuriyetimizin 88.Yaşı Nedeniyle Tören Düzenlendi

Cumhuriyetimiz 88 Yaşında
Kozanbilgi.blogspot.com Olarak Tüm Kozan Halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarız.
Kozan, Aladağ ve Tufanbeyli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.

Kozan'daki tören, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Kaymakam İzzettin Sevgili, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Bülent Siper ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Arık ile diğer kurum ve kuruluşların temsilcileri Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, tören, Kaymakam İzzettin Sevgili'nin makamında tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

Törene Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mahmut Savaşcı ile diğer kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öte yandan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, bir kutlama mesajı yayımladı.

Özgan, mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti 88 yıl önce büyük zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde milletin tek vücut hareket etmesiyle kuruldu. Türk insanı, sevinçlerinde olduğu gibi acılarında da tek vücut olmayı başaran dünyadaki ender millettir. Son yaşanan olayların ardından ülkemizin bağımsızlığına kast eden ve Ortadoğu'da Türkiye'yi lider ülke olarak görmek istemeyenlerin maşası haline gelen terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılar sonrası şehit olan askerlerimizin acısını Türkiye tek yürek olarak hissetmiştir. Van'da yaşanan depremin ardından yine Türkiye tek vücut olarak yaraları sarmak için seferber olmuştur" ifadeleri kullandı.

-Aladağ-

Aladağ ilçesindeki tören de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nda gerçekleşti.

Aladağ Kaymakam Vekili ve Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ ile diğer kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ'ın 29 Ekim sabahı Kaymakamlık binasında kurum müdürleri ve vatandaşların tebriklerini kabul edeceği bildirildi.

Çelenk koyma törenine vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

-Tufanbeyli-

Tufanbeyli'deki çelenk koyma töreni de hükümet konağı önünde düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Ersin Tepeli, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Celil Yüzyıl, Belediye Başkanı Recep Balı, Cumhuriyet Savcısı Ruşen Güneş ve diğer kurum müdürleri Atatürk Anıtına çelenk sundu.
Sayfanın Konuları:Kozan Gündem,Cumhuriyetimizin 88.Yaşı Nedeniyle Tören Düzenlendi,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,Aladağ,Tufanbeyli,Kozan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,Kutlamalar,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com