Bulgur Pilavı Tarifi (4 Kişilik)

Bulgur Pilavı Tarifi (4 Kişilik)
Malzemeler
■1 su bardağı bulgur
■2 domates
■1 soğan
■2 sivribiber
■2 su bardağı et suyu
■50 g tereyağı(Sıvıyağ da Kullanabilirsiniz)
■½ yemek kaşığı salça
■Tuz


Yapılış Aşaması
Soğanları ince kıyın, tereyağında hafif kavurun, üzerine doğranmış sivribiberi ekleyin, biraz daha kavurduktan sonra rende domates ve salçaları
ekleyin, iyice kavurun. Et suyu ve tuzu ekleyin, su kaynadıktan sonra bulguru ilave edin. Bulgur piştikten sonra ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Afiyet Olsun...
Sayfanın Konuları:Biber salçası,En yeni tarifler,pilav yapımı,bulgur, bulgur pilavı, domates, domatesli bulgur pilavı, domatesli bulgur pilavı nasıl yapılır, domatesli bulgur pilavı tarifi, iftar için yemek tarifleri, iftar tarifleri, iftara yemekler, margarin, pilav tarifi, Pilav Tarifleri, resimli pilav tarifleri, Resimli Yemek Tarifleri, soğan, su, tuz, yemek tarifleri, yeşil biber