Kozan'da Akaryakıt Yüklü Tanker Eve Girdi

Kozan'da Akaryakıt Yüklü Tanker Eve Girdi

Kozan'da bir tanker hatalı sollama yüzünden eve girdi. Kazada evin duvarları yıkılırken, şoför de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre isminin Abdullah olduğu öğrenilen 01 RG 817 plakalı akaryakıt yüklü kamyon hatalı sollama sebebiyle yapımı devam eden Kayseri –İskenderun karayolu Işıklı köyü Kayhan mevkiinde Coşkun Metin'e ait boş bir eve girdi.



Kazanın etkisi ile evin duvarları tamamen yıkılırken araç şoförü yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ve Jandarma ekipleri araç içerisinde sıkışan şoförü çıkartarak ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Akaryakıt yüklü tankerin çarptığı evin boş olması büyük bir faciadan dönüldü.

Öte yandan Karayolları tarafından ev satın alındığı fakat ev sahibi yurt dışında olduğu için mahkemenin devam ettiği onun için de yıkılmadığı öğrenildi.
Sayfanın Konuları:Kozan'da Akaryakıt Yüklü Tanker Eve Girdi,Kozan Kaza Haberleri,Kazalar,Kaza Görüntüleri,Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com