Kozan'da Servis Minibüsü Devrildi

Kozan'da Servis Minibüsü Devrildi
Kozan'da, özel bir sağlık merkezine ait servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Utku Özkaya'nın (22) kullandığı 01 RF 020 plakalı özel bir sağlık merkezine ait servis minibüsü ile Kürşat Ağca yönetimindeki 01 PM 265 plakalı otomobil, Hasan Basri Demirci Bulvarı Goncagül Sokak kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile kaza anında yolcusu bulunmayan servis minibüsü devrildi.
Minibüs sürücüsü Utku Özkaya ile yanındaki görevli Mustada Korkut(27) çevreden gelenlerin yardımı ile minibüsten çıkarılarak ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Mustafa Korkut'un kazayı yara almadan atlattığı, hafif yaralanan Utku Özkaya'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
AA-16.09.2011



Sayfanın Konuları:Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com