Kozan'da 2 Kardeş Göksu Nehri'nde Boğuldu

Kozan'da 2 Kardeş Göksu Nehri'nde Boğuldu
Kozan da ailesi ile pikniğe giden 2 kardeş, Göksu Nehri'nde boğuldu. Kardeşlerin yapımı devam eden barajdan deneme amaçlı bırakılan suyun akıntısına kapıldıkları iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, Marangeçili köyünde yaşayan Soner ve Ayşe Demir çifti, oğulları Nafi (13) ve Zafer (18) ile Göksu Nehri kıyısındaki Kayadibi mevkisine pikniğe gitti.
Anne-babaları piknik için hazırlık yaptığı sırada iki kardeş, serinlemek amacıyla baraj çalışması nedeniyle su seviyesi oldukça düşen nehre girdi. İddiaya göre, bu sırada Feke II Barajı'ndan deneme amacıyla su bırakılması üzerine nehrin su seviyesi aniden yükseldi. Akıntıya kapılan Nafi ve Zafer Demir'i göremeyen ailesi, durumu jandarmaya bildirdi.
Bölgeye Adana Sivil Savunma Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekipleri de sevk edilerek arama çalışması başlatıldı. Feke II barajından suyun kesilmesi sağlandıktan sonra nehrin belli yerlerine ağ gerildi. Köylüler tarafından 2 kardeşin cesedi nehir yatağındaki kayalıklar arasına sıkışmış olarak bulundu.
Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan cesetler, Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
AA-17.09.2011
Sayfanın Konuları:Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Kozanbilgi.blogspot.com