Kamuya Memur Alınacak

Kamuya Memur Alınacak
Kozanbilgi.blogspot.com olarak Kozanlılar haberdar olsun diye, artık sitemizde iş haberlerini de yayınlayacağız. Bundan sonra sitemizde en son iş haberlerini,memur haberlerini bulabilirsiniz.Bir Kozanlı olarak Kozanlı gençlerin memur alımlarından haberdar olmasını sağlayacağım.Sitemizi takip edin
Memur Alımı Ayrıntıları:
Ekonomi Bakanlığının personel alımına ilişkin duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki hangi birim ne kadar memur alacak?
Buna göre, Ekonomi Bakanlığı, genel idare hizmetleri sınıfından 8. ve 9. derece kadrolara atanmak üzere, giriş sınavı ile İşletme alanında 9, İktisat alanında 9, Uluslararası İlişkiler alalında 7, Endüstri Mühendisliği alanında 4, Bilgisayar Mühendisliği alanında 3 ve Makine Mühendisliği alanında 3 olmak üzere toplam 35 Dış Ticaret Uzman Yardımcısı alınacak.
Adaylar, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak giriş sınavına, 2010 veya 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS) aldıkları ilgili puan türlerine göre başvurabilecekler.
Yazılı Sınav Nerede Yapılacak
Yazılı sınav 23 Ekim 2011 Pazar günü 09.00–18.00 saatleri arasında Ankara'da yapılacak. Yazılı sınavda başarılı olan adaylardan her bir alan için ayrılan kontenjan sayısının üç katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak. Bakanlık merkezinde yapılacak sözlü sınavın tarihi, yazılı sınav sonucu ile birlikte Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek.
Başvurular Nasıl Yapılacak
Şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular, 26 Eylül 2011 Pazartesi günü saat 09.00'da başlayacak, 7 Ekim 2011 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek.



23.09.2011
Sayfanın Konuları:Kozan Gündem,Kozan Gündem Haberler,Kozanhaber,Kozan Son Dakika Haberler,Adana,Seyhan,İmamoğlu,Ceyhan,Çukurova,Türkiye Gündem Haberleri,Dünya Gündem Haberleri,Son Dakika Haberler,Kozanhaber,Com,Net,Kozan Haberleri,Kozan Cezaevi Haberleri,En Yeni Kozan Haberleri,Kozan Haber Başlıkları,Kozan Spor Haberleri,Kozan Belediyesi,Haberler,Kozan Kaymakamlığı Haberler,Kozan Kaza Haberleri,Kozan Deprem Haberleri,Memur Haberleri,İş Haberleri,Memur Alımı,Kozanbilgi.blogspot.com